HITRI SERVIS

Hitri servis omogoča, da sproti odpravljate napake in tako podaljšujete življenjsko dobo vozila.​ Hitri servis ustreza svojemu imenu tudi glede tega, v kolikšnem času se storitev opravi: avtomobila vam ni potrebno pustiti pri nas dlje časa, temveč lahko mirno počakate ali vmes skočite po kakšnem opravkih.

Hitri avtoservis opravite v skladu z navodili za vaš avtomobil, običajno je to enkrat letno ali na 15.000 oziroma 20.000 kilometrov.

S hitrim servisom lahko preprečite večje napake, ki so lahko posledica dalj časa trajajočega zanemarjanja drobnih nepravilnosti.

Kako poteka hitri servis?

Hitri servis vozil vključuje vse tiste storitve, ki so potrebne za redno vzdrževanje vašega vozila:

Pri Avto knez vam nadstandardno opravimo tudi preventivno protikorozijsko zaščito z voskanjem podvozja. Na koncu pa sledi testna vožnja.

Zakaj se velja odločiti za hitri servis? Kadar se avto dobro vzdržuje in se tudi pravočasno zazna vse manjše težave, boste imeli občuten prihranek, saj je redno servisiranje in sprotno odpravljanje težav precej cenejše kot kasnejša velika popravila. Hkrati pa boste vedno imeli občutek varnosti, da se vedno lahko zanesete na svoje redno vzdrževano vozilo.

Najbolj nujna je menjava olja ter oljnega filtra, pri ostalem pa se sledi navodilom servisne knjižice  oziroma se poskrbi za menjave in popravila po potrebi oziroma glede na izrabljenost.

Bi radi prihranili? Naročite svoj avto na hitri avtoservis pri nas – ustregli vam bomo z najboljšim terminom, kakovostnim delom in prijazno ceno!

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani.
Sprejemam piškotke